U korak sa Centrovcima

U korak sa Centrovcima

Pre 10 godina, tim studenata i profesora Filozofskog fakulteta, okupio se oko ideje da se napravi Centar za razvoj karijere. Prvobitni cilj ove organizacije bio je da pronađe i na jednom mestu objavi sve prakse dostupne studentima svih smerova Filozofskog fakulteta, kao i da se pomogne studentima u sticanju znanja i veština za ulazak na tržište rada. Na taj način, našim studentima pružene su brojne prilike za profesionalni i individualni razvoj.

Za jednu deceniju Centar je pronašao više od 500 praksi za različite smerove našeg fakulteta, ali i pored praksi možemo se pohvaliti time što smo tokom godina organizovali više od 50 radionica i treninga za naše studente i uspostavili saradnju sa nešto više od 100 organizacija na teritoriji Beograda i Srbije. Centar takođe redovno organizuje brojne tribine i razgovore sa organizacijama u saradnji i bivšim studentima našeg fakulteta.

Danas, naša organizacija broji 6 različitih sektora: edukativni, karijerni, istraživački, marketing, HR sektor i sektor za spoljne odnose. Naši članovi se trude da Centar neprestano radi i pronalazi prakse, a pored toga Centrovci se trude da organizuju radionice za naše studente, objavljuju praktične i edukativne postove i doprinesu mnogim drugim aktivnostima Centra. Pored svakodnevnih aktivnosti, Centar je učestvovao i u brojnim humanitarnim akcijama, konferencijama i seminarima koji su poslužili i za razvoj članova Centra, a ujedno i razvoju same organizacije.

U okviru proslave jednodecenijskog rada Centra, mi vam organizujemo jedan ceo dan događaja u kome ćete moći da nam se pridružite i sa nama proslavite ovaj važan dan! Sa početkom u 12 časova, biće organizovane čak dve radionice: “Zakorači u tržište rada” i “Moj prvi intervju” koje vam priređuju Istraživački, Edukativni i HR sektor. Pored ovih radionica biće organizovan i “CV Screening” Karijernog sektora, “Upozavanje sa Canvom” i fotaknje za CV koje će vam predstaviti Marketing sektor, kao i mini radionicu na temu “Vrhunski pregovarač” koju vam priređuje Sektor za spoljne odnose. Nakon dnevnih dešavanja na fakultetu,od 18:30 pozivamo vas da nam se pridružite u Klubu “Plato” gde ćemo se zajedno družiti, đuskati i uživati!

Link za prijavu je ispod 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexPeA5ZnSoRLPH75tdHWGVBHjGAco-Zes3N5zcgT8QZFThrA/viewform

Da saznate nešto opširnije o Centru, našem radu i kako biste uvek bili u toku sa najnovijim prilikama za praksu zapratite nas i na društvenim mrežama!

Sajt: https://czrkff.rs/
Facebook: https://m.facebook.com/czrkf
Instagram: https://www.instagram.com/czrkff/
Tiktok: tiktok.com/@czrkff