partneri

Centar održava kontinuiranu saradnju sa svojim partnerima na obostrano zadovoljstvo, a vremenom značaj našeg rada prepoznaje sve više društveno odgovornih kompanija, organizacija i institucija koje podržavaju karijerni razvoj studenata i njihovih potencijala.

Akcenat stavljamo na uspostavljanje odgovorne, produktivne i pouzdane saradnje u cilju postizanja maksimalne dobrobiti za studente i naše partnere. Spremni smo da zajedno sa našim partnerima i saradnicima radimo na povećanju prepoznatljivosti njihovog brenda u studentskoj populaciji Filozofskog fakulteta, kao i bližem upoznavanju snaga studenata ovog fakulteta.

Šta možemo da Vam pružimo?

  • postavljanje logoa u okviru promotivnih materijala i online profila CZRKFF, i predstavljanje vaše kompanije na našim društvenim mrežama i sajtu; 
  • oglašavanje otvorenih pozicija za posao i/ili prakse, vaših događaja i kampanja, kao i predselekciju kandidata koju sprovodi naš HR tim; 
  • deljenje vaših promotivnih proizvoda i materijala na događajima koje organizujemo ili na kojima učestvujemo, kao i postavljanje vaših roll-up panoa; 
  • organizovanje promotivnih kampanja i gostovanja predstavnika kompanije na fakultetu; saradnju na omladinskim projektima, organizovanje tribina, radionica i predavanja; 
  • istraživanja za potrebe kompanije koja sprovodi naš istraživački tim.

Postanite naš partner!

Ukoliko ste kompanija koja želi da podstiče karijerni razvoj studenata i pozicionira se kao poželjan poslodavac, uvek smo raspoloženi za saradnju i budite slobodni da nas kontaktirate na mejl: saradnja@czrkff.rs ili putem društvenih mreža:

Saradnju sa Centrom za razvoj karijere Filozofskog fakulteta sam zapocela jos 2017 godine kao njen istoimeni clan, cime sam uvidela sve prednosti koje kompanija moze imati, ali i studenti od zajednicke saradnje. Mogu da pohvalim pre svega, njihovu responzivnost, jako dobro razumevanje potreba kompanije za odredjenim kandidatima kao i dobru pokrivenost drustvenih mreza koja povecava vidljivost kompanijskog brenda.

Svima koji žele pouzdanog, posvećenog i profesionalnog saradnika preporučujemo Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta.

Već dve godine sa Centrom organizujemo prakse od kojih svako ima koristi – studenti dobijaju praksu koja im je potrebna, a mi pomoć u realizaciji našeg cilja promovisanja slobodnog znanja.

Centar za razvoj karijere FIlozofskog fakulteta je spreman da pomogne drugim organizacijama i institucijama i veoma je odgovoran u svom radu, brz i spretan.

Centar čine mladi i perspektivni studenti, puni elana i volje da omoguće, podrže i unaprede ulazak svojih kolega u svet rada. Otvoreni su za sugestije, razvoj i poboljšanje svojih procesa rada kako bi na najbolji mogući način bili na raspolaganju svojim kolegama, kao i kompanijama i organizacijama sa kojima sarađuju. Ukoliko Vam je potrebna pomoć mladih stručnjaka koji bi svet rada povezali sa sjajnim mladim akademskim profilima, Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta je prava adresa za vas!