Plaćena praksa u kompaniji ManpowerGroup za andragoge

Drage koleginice i kolege,

Praksa u komapniji ManpowerGroup je otvorena. Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta vas poziva da se prijavite za  novu poziciju za praksu u  ovoj  međunaronoj kompaniji. Full-time plaćena praksa namenjena je diplomiranim (ili uskoro diplomiranim) andragozima!

Kompanije ManpowerGroup i Assert International, kao HR Consulting kompanije, podržavaju kompanije u donošenju inovativnih odluka koje se odnose na biznis i ljude, kao i pojedince u njihovom ličnom karijernom upravljanju kroz pružanje jedinstvenog uvida primenom prepoznatih i standardizovanih metoda. Kao apsolutna podrška biznisu i razvoju, uvek pronalaze najefikasnija HR rešenja za razvoj biznisa, ali i zaposlenih. Njihova specijalnost jesu regrutacija i selekcija, people development, održavanje treninga, vođenje HR Assessment centara, talent management, istraživanje tržišta, mapiranje talaneta, dok su sertifikovani i za gejmifikovane razvojne programe.

Kompanije ManpowerGroup i Assert International vas pozivaju da se prijavite za full-time plaćenu praksu unutar njihovog People Development Tima!

Šta praktikant najviše radi?

  • Učestvuje u kreiranju, pripremi i realizaciji trening programa sa timom trenera
  • Pruža podršku kolegama u kreiranju izveštaja i evaluaciji trening programa
  • Samostalno istražuje tržište i aktivno prati nove trendove u oblasti razvoja ljudskih resursa

Koji su uslovi angažovanja?

  • Diplomirani ste andragog ili ste na završnoj godini ovog usmerenja
  • Želite da svoja teorijska znanja primenite u oblastima razvoja zaposlenih, kao i organizaciji i održavanju treninga
  • Voljni ste da učite, ali i da učite druge

Koliko bi angažovanje trajalo?

  • Inicijalno trajanje prakse bi bilo 3 meseca (ali je praksu moguće produžiti, a postoji i mogućnost stalnog zaposlenja nakon prakse)

Rok za konkurisanje: 15.05.2022.

Ako vas je ova priča zainteresovala, svoje prijave možete poslati na mejl    karijerni@czrkff.rs do naznačenog roka za konkurisanje za praksu.

Više o samom praksodavcu možete videti na njihovom sajtu: https://manpowergroup.rs/

Da saznate nešto opširnije o Centru, našem radu i kako biste uvek bili u toku sa najnovijim prilikama za praksu zapratite nas i na društvenim mrežama!

Sajt: https://czrkff.rs/
Facebook: https://m.facebook.com/czrkff
Instagram: https://www.instagram.com/czrkff/
Tiktok: tiktok.com/@czrkff