Humanitarna akcija za Vanju

Drage koleginice i kolege,
pozivamo Vas da još jednom pokažete svoju humanost na delu, ovaj put za Vanju.

Vanja boluje od retke, neuromišićne bolesti SMA1 – Spinalna mišićna atrofija tip 1. Ova bolest je, progresivna i može dovesti do smrtnog ishoda. Bolest je posledica mutacije gena koja se manifestuje gubitkom osnovnih životnih funkcija. Međutim, postoji način na koji možemo da pomognemo maloj Vanji! Trenutno Vanja prima lek Spinraza, koji predstavlja prvi korak u lečenju i usporava napredak bolesti. Ipak, radi izlečenja, maloj Vanji je potrebna genska terapija Zolgensma, koji će joj dati šansu da pobedi ovu bolest. Kako bi pomogli Vanji u ovoj borbi, odlučili smo da u okviru naših mogućnosti pokrenemo akciju i doprinesemo prikupljanju sredstava. Zato, ako ste se do sada dvoumili da li da pošaljete CV na pregled radi njegovog poboljšavanja, sada je pravo vreme za to! Mi ćemo pregledati vaš CV, a sve što je potrebno da vi uradite jeste da:

1. Pošaljete poruku (ili više) 1077 na broj 3030.
2. Dostavite nam CV kao i dokaz o uplati putem ovog linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzBfqPrAcMAxU9EvjgUtTdDPxOl5YPy4w54H0Tijg5Z8rUGw/viewform

Pozivamo i sve one koji su svojom radnom biografijom zadovoljni, da svakako pomognu slanjem 1077 na 3030 ili uplatom na račun 160-6000001131465-72!

Akcija će trajati dok se ne prikupe sredstva za Vanju.

Za Vanjinu pobedu!
Budimo humani!