HR CROSS STUDY

Nakon fakulteta želite da radite u HR-u? Zanima vas kako diplomci različitih fakulteta obavljaju posao u oblasti ljudskih resursa, i interesuje kako različiti fakulteti spremaju studente za ovaj posao?

Pridružite nam se 26. decembra od 12h na Zoom-u, kada Centar organizuje HR CROSS STUDY – interaktivnu online panel diskusiju sa HR stručnjacima, diplomcima Filozofskog, Ekonomskog i Fakulteta za organizacione nauke!

Pored diskusije, događaj će imati i praktični segment, gde ćete moći da se opredelite da učestvujete u jednom od dva dela:

1. Case Study Club FON-a je omogućio jedinstvenu priliku da sa članovima kluba rešavate studiju slučaja i na taj način se bolje upoznate sa njihovim pristupom u pripremanju strategija za uspešno vođenje.

2. Osim toga, imaćete priliku da učestvujete u radionici o vođenju selekcionog intervjua i svega što on uključuje.

Ne propustite priliku da čujete stručnjake iz ove oblasti i upijete njihove savete o tome kako oblast vaših studija može da doprinese razvoju ljudskih resursa.

Broj učesnika je ograničen i zato se prijavite što pre! Prilikom prijave izaberite da li ćete rešavati studiju slučaja ili učestvovati u radionici.

Prijave putem linka: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeWlYaN9u6cFp…/viewform

Čekamo vas!