CV kao prvi korak za razvoj karijere!

Centar te poziva na radionicu “CV kao prvi korak za razvoj karijere”!

Ne znaš kako da napišeš svoju radnu bigrafiju? Bez brige, mi ćemo ti pomoći u tome!

Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta te poziva da se prijaviš za učešće u ovoj radionici i time saznaš kako da tvoj prvi korak ka pronalaženju praksi i posla bude što bolji. Ovom radionicom naučićeš kako da se izdvojiš među kandidatima kada konkurišeš za praksu ili posao.

Radionicu su pripremili saradnici edukativnog i karijernog sektora Centra za razvoj karijere, a vodiće je Vanja Bogdanović saradnica u  karijernom sektoru i Angelina Ražnatović saradnica u edukativnom sektoru!

Na radionici ćeš saznati:

Kako treba da izgleda dobar CV?

Koje informacije on treba da sadrži?

Koje veštine su bitne za njegovo pisanje?

Koje su greške najčešće pri pisanju CV-a?

Na radionici će takođe prisustvovati Tijana Dazdarević (Instagram @znam_ ja_ ko_ si_ ti) koja će biti tu da podeli svoje iskustvo i odgovori na sva Vaša pitanja!

Naša gošća će svojim dugogodišnjim mentorskim iskustvom odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa ovom temom i u skladu sa nazivom radionici pomoći vam da što bolje razvijete ovu veštinu.

Radionica se održati u sredu 13.04. preko ZOOM platforme sa početkom u 19 časova!

Ukoliko želite da se prijavite za radionicu i time načinite prvi korak ka poboljšanju svojih veština, to možete učiniti putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI2MmIbQ3zE9k1ix3znekAp_nrrZGsYwm2W7T7VkdDmMamFg/viewform?usp=send_form

Vidimo se!

Ukoliko imate nekih pitanja i nedoumica pišite nam!

Opširnije o uslugama Centra:

Sajt: https://czrkff.rs/
Facebook:https://m.facebook.com/czrkf
Instagram: https://www.instagram.com/czrkff/

*Takođe, Centar za razvoj karijere vas poziva da putem našeg sajta odradite svoj CV Screening koji radi naš karijerni sektor. On funkcioniše tako što svoju radnu biografiju pošaljete u odeljku na sajtu  a karijerni sektor će vam u roku od nekoliko dana poslati mejl sa uputstvima kako bi mogli da je poboljšate.